Hvorfor en fiskelassoen.

Jeg elsker natjagten! Det passer perfekt ind i mit liv som far til tre små børn. Et er praktikken, men jeg elsker også den ro og stilhed jeg finder i natjagten.

Følelsen, allerede på vejen ud til nattens spot. Roen og oplevelsen af at have vandet for sig selv. En sindsstemning jeg sjældent genfinder i dagsjagten. Måske fordi jeg ligger der og ved at ungerne skal hentes, gerne inden tre.

Det mentale frirum, dér midt i natten.   Det er nogle af disse argumenter der har dannet grundlaget for den drivkraft det har krævet for at skabe fiskelassoen.

Jeg håber i vil få den samme glæde ved denne nye jagtform som jeg har.

Den følelse man har ved at jage med fiskelassoen kan ikke sammenlignes med traditionel undervandsjagt med harpun. Jeg har fanget Sej, Ørreder, Torsk, Sild, Hornfisk og Aborre med fiskelassoen. Jeg har, fra sommeren 19 og frem til årsskiftet fanget over 30 ørreder og 40 torsk med min fiskelasso.

Så det er ikke svært at jage med fiskelassoen. Det er bare anderledens. Det er en  teknik der skal læres. Det kræver ro og en dybere forståelse for fiskens adfærd og hvordan den bevæger sig rundt gennem vandet. Og så skal man naturligvis lære det nye udstyr at kende.

For mig bringer Fiskelassoen simpelthen begrebet jagt ind i undervandsjagt om natten.